Frăţia cotorului

Posted: noiembrie 26, 2009 by carteablogurifacebooksipolitica in Evenimente
Etichete:, ,

E vorba de cotorul cărţii, bineînţeles. Nu orice fel de cotor, ci acela care-i anunţă pe consumatorii de pagini tipărite că în propoziţie se regăseşte colecţia Comunicare media de la editura Tritonic. Iar noi, dintr-un sentiment de profundă solidaritate cu cei care aşteaptă să se lanseze în librosferă, vă anunţăm că vom fi prezenţi azi, joi, de la ora 15, la Gaudeamus.

Pentru simplul motiv că autoarele celor trei cărţi ne-au fost, cândva, nu prea demult (că suntem tineri!) profesoare la FCRP. Deci, aşadar şi prin urmare, colegele de raft de-acum încolo vor fi:

Invitaţii de la eveniment sunt Prof. univ. dr. Dumitru Iacob, Conf. univ. dr. Remus Pricopie, Conf. univ. dr. Dorina Guţu. Trebuie precizat şi herr directorul Editurii Tritonic, Bogdan Hrib, care se află într-un tur de forţă în această perioadă.

Voi reveni cu fotografii de la faţa locului. Pentru că orice carte mândră de existenţa sa se mândreşte, la rândul ei, cu membrii familiei sale! Ne vedem în librării şi povestim mai multe acolo…

Update:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s