Diferenţa dintre online şi offline o face…afişul!

Posted: noiembrie 20, 2009 by farcomm in Evenimente
Etichete:,

Da, da, da. Dragi cititori, ceea ce vedeţi în imagine se cheamă afişul propagandistic gândit şi realizat cu scopul precis de a vă scoate la urna dezbaterii astăzi, vineri, 20 ale lui noemvrie, în secţia de cumpărare votare Green Hours, de la ora 18. E posibil să il vedeţi în jurul vostru, lângă un Citim împreună sau Hai la cartea de bun-simţ! pe care o Cumpărăm pentru România. Concluzie: Hai Bloggeria!

La noi, în comparaţie cu ei, este permis consumul de băuturi răcoritoare la faţa locului. Ba mai mult, este chiar încurajată permisă (prin lege!). Obiectivele demersului (pe lângă acela de a ne simţi, încă de la exit-poll-urile realizate în afara localului, nişte autori) este de a vă simţi bine împreună cu noi şi, de ce nu, să realizaţi puţin network…work cu invitaţii (speakeri şi bloggeri care au confirmat prezenţa) de acolo.

Aşadar şi prin urmare, având în vedere cartea, afişul, autorii şi invitaţii, vă reamintesc că vă aştept la faţa locului! Vorbim, totuşi, de un descălecat în offline din partea multora dintre noi.

Comentarii
  1. […] Green Hours, am participat la lansarea cartii “Blogurile, Facebook si politica”, editura Tritonic, autori Tudor Salcudean, Paul Aparaschivei si Florenta Toader. Autorii mi-au […]

  2. […] simtit obligat sa fac ce n-a facut inca Chinezu, adica sa citesc cartea la a carei lansare am […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s